O nama

Od svog osnivanja 1993 godine, kompanija ELTEL se uspešno razvija kao distributer širokog spektra proizvoda iz oblasti elektromaterijala, telekomunikacija, vodovoda i kanalizacije, građevinskog materijala, motornih ulja i maziva, kao i ostalih proizvoda široke potrošnje.

Danas, nakon više od dve decenije uspešnog rada, obezbedili smo zavidnu poziciju na tržištu Srbije u plasmanu proizvoda iz oblasti koje zastupamo. Prateći najnoviju tehnologiju, među prvima smo uveli OnLine prodaju i na taj način obezbedili svim kupcima na teritoriji Srbije najpovoljniji vid kupovine kvalitetnih proizvoda. Ozbiljnim i savesnim radom ostvarujemo sigurnost kod nasih kupaca ali i sigurnost kod domaćih i inostranih partnera.

Otvoreni smo za saradnju sa novim partnerima i ugovaranje njihovih brendova radi distribucije na teritoriji Srbije. Namera nam je da u buducnosti proširimo poslovanje i u oblastima proizvodnje. Pozivamo zainteresovane investitore da investiraju u proizvodne pogone u Srbiji a sebe nudimo kao pouzdanog partnera radi uspešnog ostvarenja projektovanog posla.